Пелети HotZ - Лярна промоция

Само за хора, които искат ефективно отопление и уют през студените месеци, без излишна шлака и губене на време.

Букови пелети Hotz Bear и Hotz Fox

  • Калоричност: > 4,6 kWh/kg

  • Невероятно съчетание от широколистна дървесина, което не образува шлака и затлачване.

  • Просто изсипваш в горелката и палиш, без никакви излишни грижи и неприятности.

  • Даваме гаранция за качество. Ще ти върнем парите, ако не си доволен и проблемът е в пелетите.

Погрижи се за себе си и своето семейство, като осигуриш достатъчно добра топлина в твоя дом, през зимата. Можеш да бъдеш сигурен, че пелети Hotz покачват температура бързо и постигат равномерни градуси в цялата сграда. Възползвай се сега от 3 супер оферти за бърза поръчка на широколистни пелети от висок клас. Доставката за София е безплатна.

3 промо оферти от Пелети

1 Step 1

Избери си пелети


Вид пелети
Тази промоция не е актуална
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Виж какво казват за нашите пелети в интернет!

HotZ мнения

Hotz Fox и Bear са плод на цели 6 години усърдна работа по всеки детайл

Hotz FOX  са произведени по нова за България формула за промяна на дървесната молекула.

Hotz FOX  са произведени по нова за България формула за промяна на дървесната молекула. Дървесните частици се обдухват с горещ въздух, който се затопля в отделна камера. Пелети FOX се сушат при много по-ниска температура, за разлика от масово използваните преди тях барабанни сушилни. С тази технология се постига висока калоричност на всяка пелетна гранула, за да гарантираме, че ще ви стоплим, дори и през най-студените дни.

Какво символизира FOX (лисицата)?

Лисицата е известна като много добър познавач на гората. Почитана е от келтите, заради своята мъдрост и е считана от тях за духовен водач. Според индиански племена, лисицата е мъдър и благороден носител на послания, донесла огъня на хората. Червено-оранжевият й цвят представлява слънчева емблема, която означава топлина, интензитет, изразяване.

Пелети FOX олицетворяват всички тези качества и инстинкти на животното, за да ги пренесат в уюта на вашия дом или сграда.

  • Калоричност: > 4.6 kWh/kg

  • Влага: < 8%

  • Съдържание на пепел: < 0,7%

Hotz Bear притежават калоричност от 5000 kcal/kg, за да те топлят дори и в най-студените месеци.

Суровината, от която са създадени е извлечена изцяло от дървесни трупи, които се добиват в гори с контролирана сеч. Процесът на изработка се състои в раздробяване, сушене, фино смилане, пелетиране и опаковане на пелетите в чували от 15 кг. Опаковката на Hotz е една от най-здравите, които можете да срещнете на пазара. Чувалите са специално обезпрашена до толкова, че прахови частици почти липсват. Пелетите са много добре стречовани и защитени от дъжд, по време на доставка.

Какво символизира BEAR (мечокът)?

Мечокът е възприеман като господар на животните, още от древността. Според български народни вярвания, има силата да лекува, да предпазва от болести и носи плодородие. Образът му символизира сила и мощ.

Точно както в животинския свят, така и буковите пелети се класифицират като царе сред всички останали видове екологично гориво. Пелетите с марка Hotz BEAR въплъщават сила и мощ в своите горивни и продуктови качества.

  • Калоричност: > 5 kWh/kg

  • Влага: < 8%

  • Съдържание на пепел: < 0,7%

Без скрити разходи. Обявената цена включва безплатна доставка за района на София.

Доставка до дома – 400 лв. на тон

Поръчваш желаното количество пелети HotZ Bear или HotZ Fox. Ние ще ги доставим до твоята врата със специализиран камион с падащ борд и количка. Разтоварването се случва удобно и лесно.

Направи заявка

Получаване на място – 380 лв. на тон

Вземи предварително заявените пелети от нашия склад с адрес в град София. Те ще те чакат там, опаковани в здрави чували по 15 кг. А защо не изпробваш и двете марки, за да разбереш коя отговаря най-добре на твоето горивно устройство и квадратура?

Направи заявка

Доставка до дома за тир – 370 лв. на тон

Възползвай се от най-ниската цена, като поръчаш доставка на цял тир пелети. Реши проблемa с отоплението веднъж за цял сезон. Цената е 370 лв. за тон, като един палет се равнява на 1080 кг. Тирът побира 24 палета или 25 920 кг.

Направи заявка