Представи си как можеш да намалиш разхода на отопление в идващите зимни месеци… като в същото време платиш по-малко за супер качествени пелети, които няма да имат абсолютно никаква шлака?

С нашите букови пелети, горивната ти система (каквато и да е тя) ще работи много по-добре, защото в тях липсват каквито и да е смоли и други примеси. Най-накрая ще спреш да ги мислиш тези проблеми с горелката, котела, камината… Ще имаш повече свободно време за твоето смейство, приятели и хобита или просто ще се наслаждаваш на приятния огън с чаша чай (или ром) на топло пред камината.

Задай си въпросът… омръзна ли ти от измамници, които ти взимат парите и ти обещават продукт със съмнително качество? Омръзна ли ти от „експерти“ и „майстори“, които ти предлагат повече извинения от колкото резултати?

Това, което трябва да направиш е да премахнеш стреса и колебанието и да избереш нашето 100% безрисково предложение от което, практически няма какво да загубиш. Звучи прекалено хубаво за да е истина, но е така.

Всъщност, ние сме толкова уверени в нашият продукт, че ако поради някаква причина пелетите правят шлака и не горят качествено ще ти върнем парите.

Никой друг производител/търговец няма да ти направи такова предложение, защото в рамките на няколко месеца ще трябва да фалира. Всъщност – пробвай сам! Отиди и попитай някой дали ще ти предложи такава гаранция и само гледай как ще започнеш да получаваш оправдания и извинения.

ПОРЪЧАЙ ОЩЕ ДНЕС С 0% РИСК

Букови пелети от най-висок клас

букови пелети hotZ

Обла дървесина

Безплатна доставка

А1 букови пелети

ВИЖ КАКВО КАЗВАТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ И СТРАСТНИ ФЕНОВЕ…

5 star rating
Отзиви от потребители и фенове на HotZ

ПРОИЗВЕЖДАМЕ ПЕЛЕТИ КОИТО ГОРЯТ ПЕРФЕКТНО

Повечето фирми разбират бизнеса погрешно. Тяхната единствена цел е да продадат днес с добра печалба, без да мислят за това, дали следващата година ще им се обадиш отново. Ние сме компания, ориентирана изключително към клиента и нашата единствена цел е той да бъде доволен.

01

ИКОНОМИЯ

С калоричност от 5000 kcal/kg, букови пелети HotZ ще те топлят дори и в най-студените месеци

02

СВОБОДНО ВРЕМЕ

С пепелно съдържание под 0.7% ще почистваш котела един път седмично

Букови пелети Bear на HotZ

03

НУЛЕВ РИСК

Проблем с качеството на пелети HotZ – ще ти върнем обратно парите!

04

ДОСТАВКА

Без повече скрити разходи. Обявената цена включва безплатна доставка – ВИНАГИ!

ЗАЩО ДА ИЗБЕРА БУКОВИ ПЕЛЕТИ Букови пелети HotZ

В HotZ знаем, че изборът на пелети е много повече от това да направиш поръчка и да ти хвърлят някакви чували, пълни с гранули от дървесни стърготини. От този избор зависи безпроблемната работа на горивната система, нейният експлоатационен живот, както и много от твоето свободно време и потенциални главоболия. Създадохме продукт, който обмислихме от всеки възможен ъгъл –

включително процесът на приемане на поръчката, безпроблемните доставки и не на последно място цената.  На пазара се предлагат качествени пелети, но повечето от тях са на много висока, в повечето случай недостъпна цена. Създадохме система и начин на работа която никоя друга компания не е правила до сега с една единствена цел – повече време за твоето семейство, хоби и приятели.

букови пелети hotZ

Запознай се с  букови пелети HotZ.

Букови пелети от най-висок клас

Обла дървесина

Безплатна доставка

А1 букови пелети

ПОРЪЧАЙ ДНЕС С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Букови пелети – HotZ

Поръчай с безплатна доставка*

*Когато поръчаш 3 или повече тона, получаваш безплатна доставка за София

Грабни сега

Поръчай твоите букови пелети

Обади  се днес и ще се опитаме да ти доставим утре

0888 289 252

букови пелети опаковка

Пелетите са опаковани в чували по 15 кг. Чувалите са наредени на дървени скари (палета) с размери 1050×1050 мм.  На един палет има 72 чувала или 1080 кг. В цената е включена и самата дървена скара/пале.

букови пелети доставка

Доставката на пелети HotZ се прави изцяло механизирано. Доставяме със специализирани камиончета с падащ борд и количка, което позволява разтоварването да става много бързо и удобно.

букови пелети цени

Плащането може да бъде направено по банков път или на място, при доставка на Вашите букови пелети. Ако желаете да Ви бъде издадена фактура, моля при контакт с наш оператор да заявите това Ваше желание.

Букови пелети с отлично качество и безплатна доставка за София

Обади ни се днес: 0888 289 252