Букови пелети HotZ

ОТКРИИ ПО-ДОБРИТЕ БРИКЕТИ – FOX

Хората в България преминават към чисти, ефективни дървесни брикети FOX за отопление както на дома, така и отдих на открито.

По-удобни от традиционните дърва за огрев и по-гъвкави от дървесните пелети, дървените брикети са лесни за съхранение и боравене, много рентабилни и могат да се използват практически във всяко устройство за изгаряне на дърва.
От камината на хола или печката на дърва до огнището в двора, брикетите от дърво осигуряват по-добро и по-чисто изгаряне.

Брикети от най-висок клас

Научете повече

пелети от обла дървесина

пелети с безплатна доставка

Букови пелети А1

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВАТ ДЪРВЕСНИТЕ БРИКЕТИ FOX?

Брикетите от дърво са направени от две неща:

  1. изсушени дървени стърготини и
  2. много силно компресиране.

Това е. Няма химикали или добавки. Брикетите се образуват чрез компресиране на отпадъци от дървообработващата промишленост.

ЗАЩО БРИКЕТИ –  FOX?

Брикетите FOX (Лисица) асоциират продукта с лисицата като духовно животно, което може да се превърне в учител, предоставящ хитри и бързи решения. Използвайки брикети FOX, вие следвате мъдростта на лисицата и по този начин избирате мъдрото и хитро решение за отопление на вашия дом. А защо да не използвате по прагматичен начин брикетите на излет като перфектен (дори много по-добър) заместител на дървата.

Още от нашия блог

КАК РАБОТЯТ ДЪРВЕНИТЕ БРИКЕТИ?

Въпреки че не приличат на традиционна дървесина, дървесните брикети FOX работят по почти същия начин. Просто ги поставете и изгорете, както бихте изгорили дървата, с които сте израснали.

Вижте видеото за това как да използвате правилно дървесни брикети FOX.

Дървесни брикети HotZ - как да ги използваме?
Букови пелети Bear на HotZ

КОЕ ОТЛИЧАВА ДЪРВЕСНИ БРИКЕТИ FOX OT ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ?

Икономия

Брикетите горят по-добре и доставят повече изгаряне за вашите пари. Те горят по-дълго, по-горещо и по-последователно от дървата. По-рентабилни от традиционната дървесина; с брикети FOX пестите време и пари.

Свободно време

Брикетите са по-чисти и по-удобни. За разлика от дървата няма буболечки, мръсотия или други неприятности. Подреждат се много лесно, защото са калибрирани и спестяват място. Разбира се отпада и цепенето.

Навсякъде

Брикетите могат да се използват практически във всеки уред за изгаряне на дърва. Те не се нуждаят от специално оборудване както при дървесните пелети (пелетни печки) Перфектни са за камини, печки на дърва, открити огнища и барбекю скари.

Екологични

Брикетите са по-добри за околната среда от традиционната дървесина. Рециклирани от отпадъци от дървен материал; не се унищожават дървета. Отделят по-малко въглерод при изгаряне. Изгарят чисто; произвеждат значително по-малко дим, сяра и пепел

ОТ КЪДЕ МОГА ДА ПОРЪЧАМ БРИКЕТИ букови пелети ?

СОФИЯ

ул. Александър Пушкин № 50
(С лице на околовръстен път)

Телефон: 0888 289 252

ОБАДИ СЕ

БЛАГОЕВГРАД

ул. „14-ти полк“
№ 2а

Телефон: 0876 978 049

ОБАДИ СЕ

В. ТЪРНОВО

с. РЕСЕН
Магазин Росина

Телефон: 0888 787 730

ОБАДИ СЕ

Дървесни брикети с отлично качество и безплатна доставка за София

Обади ни се днес: 0888 289 252