Букови пелети цена 2020 - 2021

Букови пелети цена 2020 – 2021 – чети надолу…

Надявам се, че сте имали страхотна великденска почивка.

Надявам се също да е имало много шоколади, време с вашите семейства и забавление 😉

И също така, че вие и вашето семейство сте в безопасност в тези странни и жалки времена.

Сега искам да Ви споделя за някой важни промени през новия сезон за премиум букови пелети HotZ.

След изключително успешния старт през 2019, букови пелети HotZ започват втория си сезон. И тази година няма да Ви разочароваме, защото освен, че подобрихме още технологията (пелетите са още по-добри, по-качествени и по-калорични), намалихме значително цените.

Букови пелети цена  2020 – 2021 ще бъде?

Няма да се бавим с отговора на въпроса, защото той е много важен за всички. Започваме с цена от 409.99 лв./тон, 399.99 лв./тон, като доставката над 3 тона остава безплатна в рамките на София.

Тъй като в останалата част на България, работим с партньори – дистрибутори, имайте предвид, че тази политика за безплатна доставка за количества над 3 тона, е възможно да не бъде актуална.

До кога ще се задържи тази цена?                              

Много уместен въпрос, който може би интересува всички Вас. Цената на букови пелети HotZ ще бъде такава (409.99 лв./тон) до края на месец май. Всички поръчали количества до тази дата, ще използват преференциална цена. Това включва и тези, които направят своите поръчки в последния момент и съответно получат доставките си през месец Юни.

Каква е цената, която очаквате през месец Юни?

Очакваната цена на премиум букови пелети HotZ да бъде в диапазона на 430 – 440 лв./тон.

Как се извършват доставките на букови пелети HotZ?

Доставките се извършват със специализиран транспорт – в най-общия случай, това е малък камион с падащ борд. Целта е да свалим вашите пелети автоматично и по възможност да ги вкараме с помощта на транс палетна количка, там където ги съхранявате.

ПОРЪЧАЙ ДНЕС